Silestone

Silestone està compost per un 94% de Quars Natural, el qual proporciona una duresa i una resistència magnifiques. Va ser creat per a la decoració de cuines i banys a partir d’un tractament que ofereix més de 60 colors, amb la possibilitat d’adaptar-ho a qualsevol estil o combinar-ho amb 3 textures diferents: polida, extra-mat i rugosa.

Té propietats interessants com la protecció antibactèries, dotant-li d’unes qualitats d’higiene úniques al mercat. A més, Silestone és una superfície no porosa i altament resistent a les taques de molts tipus de productes d’ús diari, com el café, el ví, l’oli d’oliva o fins i tot maquillatje.

Escull la combinació ideal per a la teva cuina o bany i demana la instal·lació a Instalksa, la KSA de les reformes!

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

0 comentarios

Escribe tu comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Agradecemos tu participación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *