7 consells per dur a terme una reforma

imaginando-casa

1. Les idees clares

Abans de donar un sol pas, heu d’organitzar-vos i fer un estudi meticulós de les idees que teniu al cap. Heu de posar en ordre les vostres prioritats: què voleu canviar per millorar l’aspecte i/o qualitat de la vostra llar, què és allò que més us fa falta, quin treball o arreglo és el de més urgència… Són moltes coses per rumiar i s’ha de dedicar temps per pensar-ho tranquil·lament.

 2. No prioritzar l’opinió dels demès

Les opinions externes de familiars, amics o coneguts sempre són d’agrair, però això no us ha de condicionar en excés, ja que a la llarga pot ser, fins i tot, perjudicial. Recorda: És la teva casa.

 3.Nova distribucióplano-de-edificio-de-4-pisos-con-departamento

Un cop ho tingueu tot clar, és l’hora de pensar en la nova distribució per a la casa. Per ajudar-vos a tenir una idea, uns croquis us facilitaran el treball. També teniu a l’abast programes online gratuïts per fer plànols i així aconseguir un acabat més net i clar.

Aquest també és un pas que s’ha de prendre amb calma, ja que s’han de tenir en compte molts aspectes per aconseguir l’ordre correcte i evitar habitacions amuntegades i sense estructura.

4. Contractar als millors professionals

Abans de llençar-vos a la piscina, heu d’investigar a fons totes les opcions que teniu: visitar les empreses de reformes que facin falta, indagar sobre els seus treballs i acabats, aconseguir opinions fiables d’aquestes empreses, trobar els preus adequats que s’ajustin al vostre pressupost…
comparar-presupuestos

Si voleu un pas a pas més específic, podeu llegir el nostre article 10 Consells Imprescindibles per Contractar una Reforma”. Us serà de molta ajuda!

5. Permisos i llicències

Una vegada ho tingueu tot en ordre, cal aconseguir tots els permisos i llicències necessaris per evitar incidents mentre el treball estigui en procés.
Per dur a terme aquesta tasca, necessitareu l’ajuda del professional que hàgiu escollit per realitzar la vostra reforma. Ell o ella us informarà de tot el que us faci falta i us ajudarà a fer els tràmits. I sobretot, no patiu: les llicències per a reformes rarament són cares ni complexes de fer, així que de segur no tindreu cap problema.

permisos_licencias_reformas

6. Estar a l’aguait dels avenços de la reforma

Evidentment, heu de dipositar la vostra confiança en el/la professional que hàgiu escollit i no estar a sobre en excés, ja que d’aquesta manera impediríem o fins i tot retardaríem les tasques dels treballadors, però és el vostre deure estar pendents de com es desenvolupa la reforma, ja que, a mesura que va avançant el treball, és possible que hi hagi detalls que acabin per no convèncer-vos, i si s’ha de realitzar algun canvi, ha d’informar-se d’això com més aviat millor.

7. Gaudir de la vostra reforma

Ja ho teniu! Sense maldecaps ni incidents!
Com veieu, si seguiu els passos adequadament, esteu atents i vigileu que les coses vagin per bon camí, de segur encertareu.

0 comentarios

Escribe tu comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Agradecemos tu participación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *