Gres normal i porcellànic: Diferències

gran-canyon-clay

Tot i que pertanyen a la mateixa família, hi ha certes diferències entre el gres normal i el gres porcellànic. Us explicarem aquestes petites dissimilituds perquè, a l’hora d’escollir, sapigueu quina és l’opció que millor s’adaptaria a la vostra reforma:

Gres normal o esmaltat

prodotti-108359-rel8fdbf02d13ce4763bfc22163c0871b13El gres normal (o esmaltat) és un tipus de paviment de pasta ceràmica formada per argiles naturals,

fabricat generalment per la tècnica de monococció. Pot ser fabricat tant en pasta vermella com en pasta blanca.
Aquest gres es pot fabricar en diverses mides (normalment, de forma quadrada i/o rectangular), amb vores bisellades o rectes i posseeix una gran varietat de dissenys i colors. A més, el paviment té una capacitat d’absorció a l’aigua baixa o mig baixa aproximadament.
Són de fàcil col·locació i molt econòmiques.

Gres porcellànic

El gres porcellànic són rajoles ceràmiques amb molt baixa absorció d’aigua,materiales_84_1405679361

resistents a la humitat, premsades en sec i fabricades per monococció. Poden ser esmaltades o no esmaltades i s’utilitzen per a sòls exteriors, interiors, comercials, industrials, i per a revestiments de façanes i parets interiors.
A causa del seu procés de fabricació, el material és igual tant a la base com a la superfície, i el seu aspecte pot imitar qualsevol material natural (fusta, marbre, pedra…).
És antilliscant i resistent tant en referència a la duresa com a altes temperatures.

0 comentarios

Escribe tu comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Agradecemos tu participación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *